Vierschaarfeesten – INDOOR EDITION – 06/11/´21

De affiche en volledige Line-Up van de Indoor Editie van de Vierschaarfeesten op 6 november 2021.

Karavan

Karavan,een vijfkoppige alternative/postrock/postpunkish-achtige band, komt uit Waasmunster/Lokeren en speelt wekelijks in een caravan. Vandaar niet de naam, want die stamt af van een brandende caravan die ze op één van hun tochten tegenkwamen.

Ze beperken zich tot geen specifiek genre, maar worden vaak wel beschreven door alternatieve postrock, geïnspireerd door het latere werk van Radiohead. In hun set is een mix te vinden tussen melancholie, krachtige verhalen met grote toegankelijkheid voor een eerste luisteraar.

We zijn benieuwd naar deze jonge opkomende band! Een mooie opener voor onze indoor editie van de Vierschaarfeesten.


Sugar Free Daddies

The Sugar-Free Daddies zijn opgericht in de zomer van 2018. Na 20 jaar touren met The Norwegian Socks besloten Herman (zang), Dré (gitaar en keyboards) en Philip ( gitaar) dat het tijd was voor iets nieuw.
Samen met Stef, de ervaren drummer van o.a The Paranoaics en Red Zebra en het jong talent Lieven op bas, gingen ze aan de slag en een uniek concept werd uitgewerkt.
Ze brengen een mix van pop, rock en dance, volledig gericht op sfeer en ambiance.
Ze hebben alles in huis om uw benen in gang te zetten en u mee te laten brullen: Faithless, Beastie Boys, Fat Boy Slim, The Specials, Queen, The Black Eyed peas, Talking Heads, Blur en Boney M zijn slechts een kleine greep uit hun playlist, ook Belpop klassiekers komen aan bod, afgewerkt met enkele originele medleys.
Met The Sugar-Free Daddies haalt u een kleurrijk spektakel in huis, met ervaren bandleden die elk publiek kunnen meeslepen en boeien.


Dj Jake Switch

Thomas Dirven of beter: Jake Switch is een Waasmunsterse DJ die zich al liet opmerken op Festivals, DJ-contests, fuiven, clubs en jeugdhuizen in de regio. All-Round muziek staat centraal, een mix van de door het publiek geliefde platen zorgt keer op keer voor een onvergetelijke vibe.
Na enkele succesvolle deelnames aan DJ contesten, waagde Jake Switch zijn kans op de grootste DJ contest uit de regio, de Fonnefeesten DJ Contest. Hiervan werd hij de trotse winnaar! Door deze overwinning kreeg Jake Switch de kans om de 10-daagse Fonnefeesten met een spectaculaire DJ-set af te sluiten met muziek voor een groot publiek van alle leeftijden.


Dj Double D

Dj Double D, draait platen om de sfeer erin te brengen en te houden! Hij is onder andere bekend van muziek te spelen en te mixen tijdens de FileFuiven op Studio Brussel, Fokdeblok, De Mixx maar speelde ook op de grote festivals: Rock Werchter, Laundry Day, Dreamville – Tomorrowland, Suikerrock, OutsiderZ Festival, Festiv’Halle, t’îles Malines, Koerrock, …
Onze zaal zal iets kleiner zijn dan hij gewend is, maar de sfeer zal des te groter zijn! Een mooie afsluiter voor onze Vierschaarfeestenfuif !