Vierschaarfeesten 25/06/2022

De affiche en volledige Line-Up:

Liselotte van Dooren

Al op zevenjarige leeftijd was Liselotte leerling aan de Muziekacademie van Lokeren. Daar zette ze haar eerste stappen in de notenleer en leerde ze ook piano en viool spelen.Als vijftienjarige trok ze naar de Kunsthumaniora in Antwerpen. Enkele jaren later behaalde ze haar Eerste Prijs Notenleer aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen.

Daarna stapte ze over naar het pop-genre, waar ze lead-zangeres werd in verschillende coverbands. Rock, pop en country-muziek werden haar dagelijks leven voor meer dan 25 jaar, zowel in België als in Nederland.

Liselotte is een Belgische country soul singer-songwriter met originele songs en een uniek stemgeluid. Een perfecte opener die de sfeer zal brengen tijdens deze editie van onze vierschaarfeesten.


Polly and the Fathers of Intention

Een band kan verschillende redenen hebben om een comeback te maken.
Zo kunnen ze al hun geld verbrast hebben aan drank, drugs en mooie vrouwen waardoor ze opnieuw op tournee moeten. Het is ook best mogelijk dat ze nog een muzikaal ei hebben dat gelegd dient te worden. Of misschien willen ze hun gloriedagen van weleer nog eens herbeleven. U mag zelf bepalen welke reden The Fathers hebben gekozen, maar 1 ding staat vast : ze zijn terug!
Uit schrik voor de nakende vergrijzing gingen ze op zoek naar een nieuwe, frisse wind om de groep te versterken. Pauline De Bruyne neemt vanaf nu de vocale partijen voor haar rekening. En zo ontstond ‘Polly and the fathers’.


Rick de Leeuw

Tijd lijkt geen vat te hebben op Rick de Leeuw. Nog altijd speelt hij de spijkers uit de planken met dezelfde tomeloze energie als waarmee hij in de jaren negentig de Tröckener Kecks aanvoerde.

Omringd door een vijfkoppige band, die een mooie mix vormt van artistieke durf, muzikale bagage en jeugdige bravoure, brengt hij dit najaar het beste uit meer dan dertig jaar in de frontlinie van de Nederlandstalige rockmuziek. Want voor De Leeuw is het is nooit echt nooit, voor hem is het altijd nu.

We hebben er een tijdje op moeten wachten wanneer door het Covid virus heeft hij ons even late


Dj Jake Switch

Thomas Dirven of beter: Jake Switch is een Waasmunsterse DJ die zich al liet opmerken op Festivals, DJ-contests, fuiven, clubs en jeugdhuizen in de regio. All-Round muziek staat centraal, een mix van de door het publiek geliefde platen zorgt keer op keer voor een onvergetelijke vibe.
Na enkele succesvolle deelnames aan DJ contesten, waagde Jake Switch zijn kans op de grootste DJ contest uit de regio, de Fonnefeesten DJ Contest. Hiervan werd hij de trotse winnaar! Door deze overwinning kreeg Jake Switch de kans om de 10-daagse Fonnefeesten met een spectaculaire DJ-set af te sluiten met muziek voor een groot publiek van alle leeftijden.


Dj Shizzle le Sauvage

De avond eindigen we met een dansfeest onder leiding van Dj Shizzle Le Sauvage!

Deze Gentse Dj heeft niet veel intro meer nodig bij de Waasmunsterse fans. Ondertussen kunnen we hem bijna een vaste waarde noemen als afsluitende sfeermaken.

Shizzle is onder andere bekend van de filefuif op Studio Brussel, Charletan, Pole Pole … Maar draait voor elk wat wils.