30 Jaar Vierschaarfeesten – 29/06/´19

De affiche en volledige Line-Up van De Vierschaarfeesten op 29 juni 2019.

Schmutz

Als opener van onze 30ste editie van de Vierschaarfeesten hebben we Schmutz uitgenodigd! Deze Limburgse popgroep scoorde in de jaren 80 hits met ondermeer “Straight From The Heart”, “Livin’ It Up” , “Life is A Merry Go Round” en natuurlijk met de klassieker “Love Games”.
Love Games groeide naar Belgische normen uit tot een monsterhit met meer dan 100.000 verkochte exemplaren en schopte het tot in de hitparades van Nederland, Frankrijk en Spanje !
Na meer dan 35 jaar klinkt de band nog steeds even fris als weleer.


Praga Khan ! + After Party DJ Maurice

Maurice Engelen, opperheer der Belgische techno, wordt zestig in hetzelfde jaar dat Praga Khan en de Vierschaarfeesten 30 kaarsjes mogen uitblazen.

Maurice heeft wereldwijd al opgetreden, onder meer in Tokio, New York maar ook op Rock Werchter (waar ze in 2000 als eerste Belgische groep headliner van het festival waren). En hij komt nu met Praga Khan voor jullie gratis naar de Vierschaarfeesten in Waasmunster!

De muziek van Praga Khan werd gebruikt op de soundtracks van films zoals Basic InstinctSliverAustin Powers: The Spy Who Shagged Me en Strange Days. En ze werden tot tweemaal toe bekroond tot Beste Live-act op de TMF-awards.

Dj Maurice Engelen draait achteraf nog een mooie dj set.

Dj Shizzle Le Sauvage

Voor het tweede jaar op rij sluiten we de avond af met een geweldig dansfeest onder leiding van Dj Shizzle Le Sauvage!

Deze Gentse Dj is onder andere bekend van de filefuif op Studio Brussel, Charletan, Pole Pole … Maar draait voor elk wat wils. Een mooie afsluiter van het 30 jarig bestaan van de Vierschaarfeesten !